Primul post

Blogul e o forma precara de presa, ca un frate subdezvoltat. In speta, acesta de aici a luat nastere in urma unei emisiuni de pe „Realitatea” de acum cateva zile, cu Liiceanu si Hurezeanu invitati.
Subiectul a fost afirmatia „a la carte” a lui Basescu cum „invatamantul romanesc da nastere la idioti” (aprox.), subiect care a tinut presa la acelasi numitor pentru aproape o saptamana.

Argumentul, initial interesant, al lui Liiceanu spunea ca e inepta presa care mesteca o guma si crede ca-i paine, iar painea ne-o fura altii.

Nu m-a plesnit atunci, dar plesneste acum: pana la urma, Basescu n-a spus o minciuna, iar presa n-a reactionat exagerat. Ci doar usor pe langa subiect.
Nu e neaparat grav ca a zis Presedintele ca invatamantul romanesc naste idioti, ci faptul ca invatamantul romanesc nu mai poate naste altceva decat idioti si pana si Basescu o vede!

Daca subiectul Asta ar fi tinut titlurile o saptamana, Liiceanu n-ar mai fi fost in studiouri la Realitatea, si poate nu s-ar mai fi nascut nici acest frate retard: blogul de faţă.

Posted by Wordmobi

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s